Paddling sedan 1975

Sedan 1975 har Kanotkungen funnits i Åkers Bergsslag. År 2017 byttes ägandeskapet för första gången sedan starten, men företagets kärnfrågor förblir densamma. Kanotkungen är en mobil rörelse där kanot och utrustning går att ta till den plats som kunden vill utgå ifrån. Leden Åkers Styckebruk-Vagnhärad är mest populär, med många möjligheter till att börja och avsluta vid andra platser längs med leden. Med mycket variation av landskap och miljöer är det en upplevelse som många uppskattar. Det går även att paddla vidare efter leden, in i Trosa för att sedan komma ut direkt i Östersjön! Det finns mycket att skåda, och allt detta direkt från kanoten. 

Kanotkungen är en auktoriserad kanotcentral som följer rekommenderade säkerhetsbestämmelser som Sjöfartsverket, Konsummentverket och Svenska Kanotförbundet har tagit fram. Detta för er trygghet och säkerhet när ni hyr hos oss.

 

Vi ansvarar för att hålla oss uppdaterade och informerade om dem regleringar och rekommendationer som ständigt ses över. Vi gör detta för er säkerhet och trevnad i en hälsosam natur.

 

Allemansrätten är inte en rättighet, utan en skyldighet. Ta reda på mer här om de unika, svenska, lagarna gällande hur vi får vistas ute i naturen.  

nv_logo_sv-200.png
SKF-Logotyp-2014.PNG
godkändav.jpg