Övernatta längs med leden

Vad passar er bäst?

Det finns många alternativ för er som väljer att paddla lite längre. Om det är att slå upp ett tält vid strandkanten, runt en lägereld, på ett Bed & Breakfast, värdshus eller hotell, finns det något som passar de flesta.

Det är er upplevelse!

Runt lägerelden

Ta er till iläggningsplatsen i Åkers Styckebruk via kollektivtrafiken eller parkera bekvämt er bil hos oss. 

Stanna för att bada, fiska eller fika vid strandkanten.

Dra upp kanoterna på land, tänd en brasa och slå upp tältet.

Umgås runt en lägereld med vänner och familj. Spela spel, prata och njut av god mat i varandras sällskap. 

Vakna upp till ljudet av fågelkvitter i morgonsolen. 

I er egen takt tar ni er vidare

Med all utrustning och en paddel redo i vattnet, välkomnar vi er till oss och hoppas att ni får en härlig upplevelse i vår svenska natur!

En stillsam morgon med ännu en dags upplevelser i sörmlandsnaturen framför er.

Väl vid er destination kan ni enkelt ta er vidare via kollektivtrafiken eller via ordnad skjuts tillbaka till iläggningsplatsen, hämta er bil.

Tälta intill vattnet

Blue Curl Pattern

Lägg till ett paket vid er bokning, eller ta med egen utrustning.

Kom nära vår svenska natur. 

Dra upp kanoterna på land, tänd en brasa i någon utav ledens många iordningställda eldstäder. Avnjut god mat med vänner runt en mysig eld som en avslut på en upplevelserik dag!

Boka vårt populära paket för två personer! Ni får tält, liggunderlag, packsäck, stormkök, en vattendunk, kanotvagn och val av kanot. 

Läs mer och ta del av våra olika erbjudanden här!

Krampan gård

Ladbo

Krampan Gård ligger enskilt vid kanten av hagen och alldeles vid foten av bergsklacken. Gården ligger i Marvikarnas naturreservat där även ett av Åkers Bergsslags bästa badvatten finns. 

Det finns sängplatser i Ladbo för 18 personer i våningssängar, bäddsoffor och extrasängar. Här finns också ett pentry för egen matlagning, ett allrum med matplatser där man kan äta och umgås. Mycket plats finns det även utomhus med en härlig eldstad att tillgå. Köket är fullt utrustat. Bord och stolar finns inomhus för cirka 20 personer. Det finns även extra logi i en stuga på gården.

Telefon: 070 637 29 39

Krampan Logi.jpg

Skottvångs Grufva

Skottvångs Grufva är en kulturhistorisk och hemtrevlig oas mitt ute i den Sörmländska skogen. Upplev bergsslagens rika , historiska, del. Skottvångs Gruva är känd sedan 1500-talet, men kan vara betydligt äldre. På området finns många gruvöppningar.

Bo i Skumbo, gruvföreningens stuga med tio bäddar och tillgång till dusch, toalett, pentry och bastu. Det är svårt att komma närmare naturen, men samtidigt ha bekvämligheterna av ett hem!

 

Det finns ingen el i stugan utan uppvärmning sker genom eldning i en kamin.

Telefon: 070 535 18 51

Hemsida: www.osgf.se/logi.html

På samam område hittar ni även hjärtat av Skottvångs Grufva, Värdshuset. Här serveras det god hemlagad mat i det kulturbevarade maskinrummet. Passa även på att uppleva någon av uppträdandena av livemusik i sommar!

Här finns enklare logi på 6 bäddar med utedass.

Telefon: 0152 259 00

E-post: info@skottvangsgrufva.se

Hemsida: www.skottvangsgrufva.com

DSC01941.jpg
image.png

Sjövillan Bed & Breakfast

En idyll mitt i centrum. På Sjövillan Bed & Breakfast finns det plats för 13 gäster, i charmiga rum. Totalt finns här tio sängar och tre extra bäddar. Välj mellan enkelrum, dubbelrum eller familjehus - med självhushåll, tillgång till relaxavdelning, stort kök, gemensamma badrum och TV-/sällskapsrum. Frukost finns att få.

Endast 37 minuters färd med pendeltåget från Stockholm Centralstation. Sjövillan hittar ni precis vid tågstationen i Gnesta. 

Telefon: 073 426 56 62

Hemsida: www.sjovillan-bed-breakfast.business.site

Mälby Säteri och B&B

En vacker herrgård med anor från 1700-talet belägen i naturskön Södermanlandsmiljö. Omgiven av skog och med endast 75 meter från ett privat badhus och strandområde är Mälby Säteri B&B nära tillhands när ni paddlar i sjön Sillen. Centrala Gnesta ligger 6 kilometer bort och är mindre än en timme från Stockholm. Alla de individuellt inredda rummen på Mälby Säteri ligger i ett annex, med delat badrum. En del rum har öppen spis eller utsikt ut över sjön. Det finns även en TV-lounge, balkong och trädgård med gemensam grillplats. 

Mälby serverar även frukost dagligen.

Telefon: 0158 100 23

E-post: andersnordstrom@hotmail.com

Hemsida: malbysateri.se

image.png
13.jpg
04.jpg